Herhaalmedicatie – Huisartsenpraktijk Wiersema – EASTERMAR

Welkom op de website van Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Wiersema - It BetterSkip te Eastermar

P.S. Wiersema, apotheekhoudend Huisarts

Telefoon: 0512 471221
E-mail (uitsluitend voor apotheken en zorgmedewerkers)
Wij zijn de hele dag bereikbaar voor spoedgevallen.
Bel voor het maken van een afspraak bij voorkeur voor 10.00 uur.

Herhaalmedicatie: Herhaalmedicatie die op werkdagen voor 10.00 uur is aangevraagd, staat na 2 werkdagen tussen 15.00 - 17.00 uur voor u klaar. Heeft u met spoed medicatie nodig? Belt u dan met de praktijk. Klik hier om uw medicatie te herhalen

Huisartsenpraktijk Wiersema
E.M. Beimastrjitte 69 9261 VH EASTERMAR

Herhaalmedicatie

Herhaalservice
U kunt de herhaalmedicatie door ons laten regelen. Dan meldt u zich aan voor de herhaalservice.
Deze herhaalservice is een gratis dienst van onze apotheek, waarbij u voor uw chronische herhaalmedicatie niks meer hoeft te doen. U krijg eens in de drie maanden van ons een bericht wanneer de herhaalmedicatie kan worden opgehaald.
Hier kunt u zich voor deze service aanmelden: herhaalservice medicijnen  

Zelf regelen
Wilt u zelf uw herhaalmedicatie blijven aanvragen dan kunt u dat op één van de twee onderstaande manieren  bij ons aanvragen:

1. Via ons patiëntenportaal www.MijnGezondheid.net of de app MedGemak+.
Via het beveiligd portaal, gekoppeld aan onze huisartsenpraktijk kunt u vanuit uw eigen dossier herhaalmedicatie bestellen.
Dit is veilig doordat u inlogt met uw DigiD. Ga hiervoor naar www.mijngezondheid.net.

Met de app MedGemak+ (die u kunt gebruiken zodra u aangemeld bent bij MijnGezondheid.net) kunt u op eenvoudige wijze medicatie herhalen met uw mobiele telefoon.

2. Telefonisch
Wanneer u de praktijklijn (0512 471221) belt, komt u via het keuze menu optie 2 op de receptenlijn. Hierop kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week herhaalrecepten inspreken.
Spreekt u na de pieptoon duidelijk de naam en geboortedatum in voor wie het medicijn is bedoeld. Vervolgens de naam van het medicijn, de sterkte en het aantal.

Wanneer de bestelde herhaalmedicatie afhalen?
Bestelde herhaalmedicatie kunt u na 2 werkdagen ophalen. Herhaalmedicatie die op werkdagen voor 10.00 uur is aangevraagd, staat na 2 werkdagen tussen 15.00 en 17.00 uur voor u klaar.
Medicijnen die in het weekend zijn besteld, zijn op te halen vanaf woensdagmiddag 15.00 uur. Heeft u met spoed medicatie nodig? Belt u dan de praktijk.

Bij vragen over het aanvragen van uw herhaalrecept kunt u altijd bellen naar ons algemene nummer: 0512 471221.