Afspraken – Huisartsenpraktijk Wiersema – EASTERMAR

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Wiersema te Eastermar

P.S. Wiersema, apotheekhoudend Huisarts


Let op:
bestelde medicatie is na 2
werkdagen af te halen tussen 15.00 - 17.00 uur. Op dinsdagmiddag is de praktijk en apotheek altijd gesloten. Afhalen van herhaalmedicatie is dan niet mogelijk.

 

 

Huisartsenpraktijk Wiersema
E.M. Beimastrjitte 69 9261 VH EASTERMAR

Afspraken

Huisartsenpraktijk Wiersema, E.M. Beimastrjitte 69 Eastermar, Praktijklijn 0512 471221

Spreekuur huisarts

Het spreekuur van de huisarts is uitsluitend volgens afspraak. Wanneer u tussen 8.00 en 10.00u belt, kunt u meestal nog dezelfde dag terecht.

Voor het maken van een goede planning is het belangrijk, dat de assistente u vraagt naar de reden van uw bezoek. De assistente reserveert 10 minuten voor een consult. Als u meer tijd nodig denkt te hebben, bijvoorbeeld bij meerdere klachten of een gesprek, dan kunt u dit van tevoren alvast aangeven.

Visite aanvragen

Wij stellen het op prijs dat zelf naar het spreekuur komt. In de praktijk hebben wij betere onderzoeks- en behandelmogelijkheden. Wanneer dit voor u niet mogelijk is, kunt u tussen 8.00 en 10.00 uur bellen om een huisbezoek aan te vragen. Visites worden meestal aan het eind van de ochtend en aan het eind van de middag afgelegd.

Urine onderzoek

Urine dat onderzocht moet worden, dient voor 10.00 uur gebracht te worden. U kunt dan ’s middags bellen voor de uitslag, met uitzondering van de dinsdagmiddag.

Telefonisch spreekuur

Wanneer u telefonisch overleg met de huisarts wilt, kunt u dit aanvragen tussen 8.00 en 10.00 uur. U wordt dan bij voorkeur teruggebeld tussen 13.00 en 13.30 uur. Geeft u het juiste nummer door waarop u te bereiken bent.

Spreekuur praktijkondersteuner Somatiek

De praktijkondersteuners Somatiek houden hun eigen spreekuur op maandagmiddag, dinsdagochtend en woensdag.

Spreekuur praktijkondersteuner GGZ

De praktijkondersteuner GGZ houdt zijn spreekuur op vrijdag.

Praktijkassistentes

De assistentes zijn nauw betrokken bij het werk in de praktijk. Vaak kunnen de assistentes uw vragen direct beantwoorden en kunnen zij u advies geven, hier zijn ze voor opgeleid. In andere gevallen verwijzen zij u door naar de huisarts.

Daarnaast zijn de assistentes ook opgeleid om een aantal medische handelingen te verrichten, zoals het verbinden van wonden, verwijderen van hechtingen, geven van injecties, behandelen van wratten, urine- onderzoek, bloeddrukcontrole, oren uitspuiten en het maken van uitstrijkjes. Hier zijn bepaalde tijden voor ingepland, waarvoor u een afspraak kunt maken.